Sunday, October 13, 2013

Video Wanita Terberanak dalam Bas


Kesian dan aku salute ngan perempuan ni, boleh dia beranak sendiri tarik bayi dia sendiri-sendiri sambil duduk plak tu..boleh plak sorok pada orang ramai, tahu-tahu je ada bayi dah keluar...sakitnya tak tahu la nak cakap, bukannya ada sapa2 yang tolong dia, sorang-sorang je bius pun tak ada, misi dan husband pun tak ada tuk berikan kata semangat. Anak dia yang sorang lagi pun budak2 lagi...hanya mampu tengok je..mak nye mengerang kesakitan.

Alhamdulillah akhirnya ada juga orang yang boleh tolong bawa ke hospital

Penaja
Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan. 

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas