Monday, October 28, 2013

Uqasha Senrose dan Pekin Putus?

“Saya ingin berterus terang bahawa saya dah Uqasha tidak mempunyai apa-apa lagi hubungan, atau dengan erti kata lain kami sudah putus. Tetapi, seboleh-bolehnya saya tidak mahu memperbesarkan perkara ini,” ujar Pekin Ibrahim melalui Kosmo! hari ini.
“Kalau ikut perancangan kami, berkemungkinan besar akan berkahwin pada bulan Oktober 2014 tetapi dengan apa yang telah berlaku sekarang ini nampaknya ia tidak akan menjadi realiti”
“Pada mulanya memang ada sedikit perselisihan faham kecil yang berlaku antara kami berdua dan bagi saya ia merupakan suatu perkara yang normal dalam sesebuah hubungan itu”
“Namun begitu, saya tidak menyangka pula dia tiba-tiba mengambil keputusan untuk menjalinkan hubungan dengan Sharnaaz Ahmad & sudah tentu ia suatu perkara yang sukar untuk diterima”
Pekin Ibrahim turut menjelaskan yang ini bukannya kali pertama Uqasha Senrose berlaku curang terhadap dirinya selain sudah menyimpan semua bukti. “Saya memang ada semua bukti yang menunjukkan Uqasha ada menjalinkan hubungan sulit dengan Sharnaaz. Jadi, dia tidak perlu menafikan mengenai perkara tersebut”
“Lagipun, ia bukan kali pertama dia berperangai sedemikian dan ini sudah masuk kali yang ketiga. Sebelum ini saya masih mampu memaafkan dirinya tetapi untuk kali ini saya rasa lebih baik kami berpisah sahaja,” tambahnya lagi.  - rotikaya
==================================================
Biasalah dalam percintaan dan perhubungan ada yang kekal, ada yang putus di tengah jalan...daripada kesalahan, kehilangan dan kegagalan kita belajar erti dan menghargai sebuah perhubungan...semua orang camtu. Adalah lebih baik kita mencuba menjalinkan hubungan atau memulakan perhubungan daripada putus asa terus dengan mana2 lelaki. Kalau ye pun kita buat pilihan yang salah, atau salah kita, kita boleh belajar dan memperbaiki diri kita... Kalau dah putus asa tak ada harapan la...nampaknya..sampai ke tua tak kahwin-kahwin.... 
Semoga Pekin dan Uqasha bahagia dengan pasangan yang mereka pilih. Mungkin ada jodoh, kita pun tak pasti...Doakan aja yang terbaik sesama muslim amin...

Mana satu tuan kucing ni...semua sama je???

Penaja
IOn Vapor Steamer
Hot and Cold Facial Steamer
Tahukah anda, hanya dengan wap panas, segala kotoran dan logam yang melekat diwajah dapat ditanggalkan dengan mudah? Kotoran yang melekat akan menjadikan wajah anda lebih kusam, jeragat dan lesu. Jom klik

Wax Machine

Wax Machine
Buang Bulu Dengan Pantas Dan Selamat

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas