Wednesday, October 23, 2013

Rihanna Kena Halau Masjid Sebab Beposing Ala Seksi





DUBAI - Penyanyi terkenal, Rihanna diminta meninggalkan Masjid Sheikh Zayed di sini selepas seorang jurugambar merakamkan beberapa keping gambarnya yang memakai hijab berwarna hitam. Pihak berkuasa masjid itu membuat penjelasan dalam satu kenyataan bahawa penyanyi berkenaan diminta berbuat demikian kerana beberapa gayanya ketika bergambar dianggap tidak bersesuaian dengan adab ketika berada di sekitar masjid tersebut baru-baru ini. Masjid itu merupakan salah satu daya tarikan pelan- cong di ibu negara Emiriyah Arab Bersatu (UAE). 
"Penyanyi itu memasuki sebuah kawasan persendirian tanpa memperkenalkan dirinya," menurut satu kenyataan daripada pihak pengurusan masjid tersebut yang disiarkan kelmarin. 
Kenyataan itu menyebut, pihak pentadbiran masjid berkenaan juga tidak menyelaraskan lawatan penyanyi tersebut. "Dia (Rihanna) diminta meninggalkan masjid itu sebelum dia memasukinya selepas bergambar dengan cara yang tidak sesuai dengan status rumah ibadat berkenaan," menurut kenyataan tersebut. 
Gambar tersebut juga mencetuskan kontroversi dalam kalangan peminat penyanyi itu di laman bergambar Instagram. "Dia (Rihanna) menganggap sedang berjemur di sebuah pantai di Miami," kata seorang pengguna dalam bahasa Arab. Penyanyi itu membuat persembahan di sini pada 19 Oktober lalu. - Agensi
-----------------------
Walaupun dia posing ala-ala artis ...dia pun sememangnya seorang artis dia tetap hormat dengan menutup aurat...manalah tahu dia dapat hidayah ketenangan di masjid. Kita sepatutnya tak payah nak hentam dan kutuk orang tampa fahami latar belakang dia...kalau dia ni dah sememangnya islam lain la...
gambar ni real masa olimpik di london....kelakar betul tengok dia ...hahaha

Penaja
Kesan Sebarang Bentuk Ketumbuhan di Payudara Anda
Rasa Konfiden Tampa Ketumbuhan, Cegah Kanser dari Awal
--------------------------------------------------------------------------------------------

Deodorant Minyak Kelapa Dara Tampa Kemikal Berbahaya

Cegah Kanser dari awal


No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas