Sunday, October 20, 2013

Pengalaman Wanita Kahwin 6 Kali


Kuala Lumpur: “Suami muda manja dan mengada-ngada, suami tua pula lebih romantik,” kata Rina, 49, wanita yang enam kali mendirikan rumah tangga, dengan suami keenamnya berusia lapan tahun lebih muda daripadanya.

Rina antara ribuan wanita di negara ini yang bersuamikan lelaki lebih muda. Untung nasib bahagia, tapi tidak kurang juga merana gara-gara bersuami muda. 
Menurutnya, suami muda sentiasa mahukan layanan istimewa dari segi zahir atau batin berbanding lima suaminya yang terdahulu. 

“Suami muda mengada-ngada dan mahu dilayan dengan pelbagai keistimewaan. Disebabkan saya lebih tua dan banyak pengalaman, dia mendambakan perhatian lebih. “Namun tidak dinafikan, lelaki muda lebih ‘power’ dan layanan diberi sangat memuaskan kerana dia mahu membuktikan kehebatan apabila bersama,” katanya yang mendirikan rumah tangga dengan lelaki itu, empat tahun lalu....hmetro

----------------------
Dah dengar cerita pengalaman 6 kali perkahwinan dengan lelaki tua dan muda, tak payah la nak ikut nafsu sangat, cukup-cukuplah tu...semoga perkahwinan ini adalah yang terakhir buat wanita ni....
Macam-macam hal...yang penting masa depan anak-anak terbela...

Kelakar Rambut elektrik Shock

Penaja

Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan. 



No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas