Tuesday, October 15, 2013

Pelik Restoran Tema Tandas Laris di China








Geli geleman aku tengok restoran, terutama yang ais krim taik..dah la warna coklat plak tu..buat lak macam taik..eee yekss. tapi kat taiwan dan china restoran camni ramai dikunjungi sebab kelainan sampai beratur kat luar. Mula2 satu, bila dah beratur ramai sangat orang nak pergi restoran toilet, sekarang dah bercambah macam cendawan, dah banyak restoran macam ini. Tapi non halal ...kita muslim mesti nak yang bersih..

Penaja

Bakar Lemak 3x Ganda Lebih Pantas

Jom Sauna!
Bersauna selama 15 minit mampu membakar 400-600 kalori. 
Jogging selama 30 minit membakar 300 kalori 
Teknologi sauna pants mampu membakar lemak di sekitar punggung dan paha denga hanya 10 min setiap hari, sapukan losyen panas masa nak guna
Percuma losyen panas lavender, gerenti panas dan membakar lemak, dapat juga melembutkan kulit dan berbau harum

Kuruskan Badan Dengan Pantas

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas