Sunday, October 6, 2013

Pelik!! Pagar Akarium Terpanjang di Asia


Seorang usahawan berjaya di Turki, Mehmet Ali Gökçeoğlu menggantikan pagar villa nya dengan akuarium. Akuarium sepanjang 50 meter itu kemudian di isi dengan pelbagai macam ikan laut dari Laut Aegean yang terletak berhampiran. Akuarium ini juga terjaga tetap bersih, kerana peredaran air langsung menyambung ke laut.

Gökçeoğlu membelanjakan kira-kira US $ 21,000 untuk pemasangan "pagar akuarium", dan pagar unik ini sekarang menjadi tarikan pelancongan popular. Ada juga specis ikan yang mahal dan juga binatang lain seperti udang dan sotogn besar. 


Tak pasti siapa yang kan menjaga ikan-ikan ni dari pada dicuri...orng gunakan pagar tuk elakkan kes kecurian dan berikan kawalan keselamatan, tapi dia buat akuarium, lama-lama rumah dia ni boleh jadi zoo dan tarikan pelancong, dah tak ada privasi dia boleh tukarkan rumah dia jadi zoo akua...
untung jugak tu..hehehehehe







Semoga terhibur
Hot and Cold Hammer
Ingin Miliki Wajah Yang Runcing? Risau Dengan Wajah Yang Tembam
Cuba Hot and Cold Hammer!!


Deodorant Minyak Kelapa Dara

Tiada bahan kemikal yang bahaya sperti deodorant biasa yang membawa kanser payudara
Cegah Kanser dari awal

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas