Sunday, October 6, 2013

Pelacur Aceh dan Bala dari Allah


Petaling Jaya: “Kalau datang siang, orang lain layan abang. Kalau abang datang malam, kami pula layan abang. Biasalah, kami kerja di kilang dan terpaksa mengikut syif (giliran bekerja). Bila dah balik kerja kilang, baru boleh buat kerja ini,” kata Maya, 26.
Dia antara lapan gadis berasal dari Aceh yang dikesan menjalankan kegiatan mengurut dan menjual tubuh secara sambilan di sebuah unit pangsapuri kos sederhana di Sunway Mentari, Bandar Sunway, di sini, bagi menampung kos kehidupan di perantauan. 
Beroperasi sejak setahun lalu, rumah berkenaan yang terletak di tingkat enam pangsapuri itu langsung tidak kelihatan seperti rumah pelacuran kerana penghuninya bijak melindungi kegiatan mereka dengan menjadikannya sebagai asrama untuk pekerja kilang. 

Difahamkan, khidmat gadis Aceh berkenaan mendapat sambutan hangat pelanggan, terutama warga asing, berikutan ia sukar diperoleh berbanding gadis wilayah lain dari Indonesia.  - hmetro

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Diorang ni datang negara orang tahulah nak cari rezeki, tapi jagalah maruah masing-masing, nama orang islam tapi buat kerja tak senonoh. Dah la tempat dia dulu dah terima bala' dari Allah, itu pun tak sedar lagi...gejala sosial camni tak boleh nak biarkan camtu saja semua bertanggung jawap atas bidang masing-masing. Saya sebagai seorang blogger memanglah saya kejam gejala maksiat ini supaya negara kita diberkati oleh Allah.


Inilah bala' yang sudah ditimpa oleh penduduk Aceh, kalau Allah nak turunkan bala' bukan tuk sorang tapi semua orang yang kena di kawasan itu. 

Aku paling ingat semua bangunan hancur kecuali masjid di Acheh yang tetap utuh dan orang yang berlindung di masjid juga selamat.

sama-samalah kita ambil iktibar 
----------------------------------------------
Bakar Lemak 3x Ganda Lebih Pantas

Jom Sauna!
Bersauna selama 15 minit mampu membakar 400-600 kalori. 
Jogging selama 30 minit membakar 300 kalori 
Teknologi sauna pants mampu membakar lemak di sekitar punggung dan paha denga hanya 10 min setiap hari, sapukan losyen panas masa nak guna
Percuma losyen panas lavender, gerenti panas dan membakar lemak, dapat juga melembutkan kulit dan berbau harum

Kuruskan Badan Dengan Pantas

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas