Sunday, October 13, 2013

Mr.Bean Masuk Islam Berita Palsu Pulak?

Mr.Bean Masuk Islam Berita Palsu - Berita palsu Mr Bean masuk islam hanya khabar angin. Pada mulanya khabar Rowan Atkinson masuk muslim disebarkan oleh laman portal www.israellycool.com tanpa bukti yang kukuh.
Berita ini tersebar dengan meluas hingga mendapat perhatian dunia islam. Untuk membetulkan keadaan, portal israellycool telah menghubungi ejen terdekat Rowan Atkinson bernama Lucy dan ternyata beliau masih belum memeluk islam.
Pada masa yang sama, tiada berita sahih daripada portal rasmi media barat. Untuk info, Mr Bean juga pernah dikhabarkan meninggal dunia sebelum ini dan ianya juga adalah khabar angin. Portal israellycool.com adalah antara portal terawal yang menyiarkan berita Mr Bean masuk islam dalam bahasa inggeris yang diterjemahkan dari laman web anti-israel.
Pada masa yang sama, Mr Bean sendiri masih belum mengeluarkan kenyataan bahawa dia sudah masuk islam. Untuk menamatkan spekulasi mengenai isu tersebut, portal israelly.com telah menghubungi kenalan atau ejen terdekat Mr Bean untuk mengesahkan perkara tersebut. Namun, pada ketika ini Lucy selaku ejen terdekat Mr Bean mendakwa setakat ini Mr Bean masih belum memeluk agama islam. - http://purdahputih.blogspot.com

Macam - macam la orang cakap dia ni masuk islam tak masuk islam. agarknya portal tu sengaja buat kenyataan tuk dapatkan populariti agaknya..tapi kita sebagai peminat  berdoa saja lah semoga dia ni benar-benar masuk islam dengan ikhlas dan sepenuh hati amin
Layan ye video ni...memang kelakar



Bakar Lemak 3x Ganda Lebih Pantas

Jom Sauna!
Bersauna selama 15 minit mampu membakar 400-600 kalori. 
Jogging selama 30 minit membakar 300 kalori 
Teknologi sauna pants mampu membakar lemak di sekitar punggung dan paha denga hanya 10 min setiap hari, sapukan losyen panas masa nak guna
Percuma losyen panas lavender, gerenti panas dan membakar lemak, dapat juga melembutkan kulit dan berbau harum

Kuruskan Badan Dengan Pantas

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas