Monday, October 14, 2013

Mizz Nina dan Suami Noh Hujan Tak Lama Lagi Wukuf


Respect habis saya dengan Mizz Nina dan Noh Hujan suami pergi tunaikan haji pada tahun ni. Tak lama lagi dia akan wukuf di arafah. Sememangnya dia sedar akan implikasi setelah dia pergi haji peminat akan menyoal dari sudut pemakaian dan perwatakan dia selepas ini. Namun, dia tetap pergi menyahut panggilan Allah. Mungkin hatinya yang tulus, bersih dan ikhlas membolehkan dia menjadi tetamu Allah. Bukan senang nak ke sana, ada ramai orang berduit, tapi masih lagi banyak halangan nak tangguh sampai ke tua agaknya nak ke sana. Yang dah tua pun ramai yang masih lagi tanggung-tangguh walaupun berduit banyak. Macamlah yang si tua tu boleh hidup 100 tahun lagi. 
Saya doakan semoga Mizz Nina dan suami mendapat keberkatan, keberkatan dengan haji yang mabrur dan menjadi contoh pada peminat-peminat mereka. amin...

gambar ni masa noh pergi umrah
Bakar Lemak 3x Ganda Lebih Pantas

Jom Sauna!
Bersauna selama 15 minit mampu membakar 400-600 kalori. 
Jogging selama 30 minit membakar 300 kalori 
Teknologi sauna pants mampu membakar lemak di sekitar punggung dan paha denga hanya 10 min setiap hari, sapukan losyen panas masa nak guna
Percuma losyen panas lavender, gerenti panas dan membakar lemak, dapat juga melembutkan kulit dan berbau harum

Kuruskan Badan Dengan Pantas

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas