Tuesday, October 22, 2013

Gambar Liyana Jasmay Hamil

Lama kita tidak dengar cerita pasangan suami isteri Liyana Jasmay dan Fathuddin Mazlan yang mendirikan rumahtangga pada Februari lalu dan khabarnya pasangan ini akan menimang cahayamata tidak lama lagi.

Laporan Harian Metro melalui ruangan gossip mereka menyebut yang Liyana Jasmay kini sudah hamil dua bulan dan dijangka melahirkan anak sulung mereka pada Mei 2014 nanti.

Liyana Jasmay difahamkan masih aktif berlakon ketika ini dan akan habiskan baki pengambaran yang ada sebelum mengambil rehat panjang selain terbang ke Sabah untuk menetap bersama suaminya yang bekerja di sana.

Tahniah buat Liyana Jasmay & Fathuddin Mazlan sekeluarga yang akan menyambut kelahiran orang baru nanti, jika benar seperti yang disampaikan.Tahniah..semoga selamat melahirkan cahaya mata...mesti comel macam maknya...hehehe
Comelnya puppy ni....cute
Penaja
Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan. 

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas