Friday, October 4, 2013

Kreatif dan Unik Bancuh Kopi Dan Dekorat Kopi


Kreasi Kazuki Yamamoto pemuda 26 tahun asal Jepun dalam menghias Kopi, membuat pemuda ini terkenal di Internet. Barista muda ini mula bekerja di sebuah kafe di Tokyo saat berusai 20 tahun dan mula bereksperimen dengan membuat pelbagai macam Late Art.

Salah satu karya yang menakjubkan Yamamoto adalah sebuah karakter kucing yang Ia buat di atassecangkir kopi menggunakan buih. Kemudian Ia mulai menghantar karya tersebut ke laman sosialtwitterKini, Yamamoto mempunyai lebih daripada 100,000 pengikut di twitter.sumber


--------------------------------
Suka samgat dengan idea dan dekorasi kopi yang unik, memang seorang yang tekun dan teliti orangnya...sekarang dia pasti sudah mendapat berbagai tempahan untuk bancuh dan dekorate kopi untuk majlis korporat dan golongan elit yang nakkan kelaian, mungkin harga satu cawan kopi bernilai ratusan ringgi malaysia, atau lebih. Orang kaya ni mana peduli asalkan diorang nak perabih duit dan satisfaction. 
Tahniah...
Bakar Lemak 3x Ganda Lebih Pantas

Jom Sauna!
Bersauna selama 15 minit mampu membakar 400-600 kalori. 
Jogging selama 30 minit membakar 300 kalori 
Teknologi sauna pants mampu membakar lemak di sekitar punggung dan paha denga hanya 10 min setiap hari 
Percuma losyen panas lavender, gerenti panas dan membakar lemak, dapat juga melembutkan kulit dan berbau harum

Kuruskan Badan Dengan Pantas

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas