Wednesday, October 16, 2013

Ibu Nak Serahkan Baby Pada Keluarga Angkat


Johor Bahru: Seorang wanita berusia 37 tahun yang memberi alasan sibuk mencari keluarga angkat untuk bayi perempuannya berusia tiga bulan sejak Julai lalu, sebelum dia menghilangkan diri menyebabkan masa depan anaknya itu tidak terbela. Pelindung Kanak-Kanak Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM) Kulaijaya Jamalluddin Hassan berkata, wanita itu melahirkan bayinya di Hopsital Temenggong Seri Maharaja Tun Ibrahim, Kulaijaya pada 26 Julai lalu. Bagaimanapun, katanya, wanita berkenaan bertindak meninggalkan bayi berkenaan sebelum bayi itu dirujuk ke Hospital Sultanah Aminah (HSA) pada 19 Ogos lalu. Menurutnya, bayi berkenaan yang dinamakan Nurin Alia Abdullah diberi perlindungan di Rumah Perlindungan Kanak-Kanak Sinar Juita. “Pada 21 Ogos lalu, ibu kandung kanak-kanak berkenaan datang ke pejabat kami bagi membincangkan mengenai anaknya dan memaklumkan ingin menyerahkannya kepada saudara - hmetro
---------------
Alahai!!! Comelya baby ni...kesian mak dia tak berkemampuan nak bela baby ni...aku tak la salahkan ibunya 100% tindakan dia meninggalkan baby di pusat perlindungan kanak-kanak tu dah kira baik, cuba la staf2 kat situ faham keadaan ibunya. Orang tu dah tak mampu nak bela anak dia...daripada dia pergi bunuh ke, atau buang sana-sini lebih baik dia tinggalkan di pusat perlindungan kanak-kanak, yang staf2 sana nak soal banyak tu apsal? Sebab tu la ibunya bertindak tinggalkan aja anak dia camtu...Sebagai kakitangan kerajaan, sepatutnya faham, jangan ambil mudah bayi ni perlukan perlindungan. Jangan banyak soal sangat. Ada ramai lagi orang yang tak ada anak nak anak boleh bela anak ni dan berikan kasih sayang dan limpahan kemewahan. Ambil je dulu, insyallah bila masuk paper camni mesti ramai yang call tuk dapatkan baby ni sebagai anak angkat. Lagipun baby ni comel sangat dan cukup sifat. Aku pun berminat hehehehehe

----------------------------

Cuba tengok video ni...kelakar gelagat baby ni dengan kucing


Penaja
Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan. 

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas