Tuesday, October 8, 2013

Hafiz Suip Putus Cinta


Nampaknya nasib baik tidak menyebelahi Hafiz Suip sekali lagi dalam arena percintaan apabila penyanyi ini sendiri mengakui hubungan bersama seorang teman lama telah berakhir.

Hafiz Suip yang sebelum ini pernah bercinta dengan penyanyi Adira AF, mula kelihatan semakin mesra dengan seorang penuntut sebuah universiti yang berasal dari Sarawak sejak awal tahun ini selepas hubungan mereka berdua mendapat restu keluarga.

Namun, penyanyi yang tercalon di MTV European Music Awards 2013 ini enggan mengulas lanjut tentang punca perpisahan mereka dan cukup dengan mengatakan ianya atas sebab peribadi.

“Saya anggap semua ini berbalik kepada takdir. Siapa kami untuk menolak ketentuan-Nya?”

“Memang antara saya dengan dia sudah tiada apa apa, tetapi saya amat menghormati diri dan keluarganya. Jadi, kurang elok andai saya bercerita lebih lanjut mengenai kami. Cukuplah kalau saya katakan, hubungan kami sudah berkahir atas sebab peribadi,” jelasnya. - rotikaya
-------------------------
Semoga Hafiz dapat pengganti yang lebih baik, biasalah orang muda-muda macam Hafiz ni akan melalui bermacam dugaan dan ujian sebelum mendapat yang lebih baik. Bila dah putus dan merasai kekecewaan kita akan lebih menghargai apa itu nilai dan harga suatu perhubungan dan bagaimana rasa kesunyian...yang tidak boleh dibeli dengan wang ringgit. Apa yang penting jangan cepat putus asa. Ada ramai lagi perempua kat luar sana yang lebih sesuai dijadikan isteri insyalah. amin

Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan. 

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas