Monday, October 28, 2013

Gambar Resepsi Perkahwinan Ashraf dan Wan Sakinah







Rupa rupanya majlis resepsi perkahwinan pasangan ini telah pun berlangsung semalam & hari ini kami ada menerima beberapa keping gambar sekitar majlis tersebut yang dirakamkan oleh jurugambar professional, Colour Pictures.

Tidak banyak yang boleh kami tulis tentang resepsi perkahwinan Ashraf Muslim dan Wan Sakinah setakat ini, namun sementara maklumat sampai eloklah anda semua yang ingin menatap wajah pengantin baru ini layanzzz - rotikaya
========================
Tahniah pada pasangan bahagia dan suami yang romantik Ashraf Muslim. Semoga keluarga bermadu ini mendapat keberkatan Allah dan bahagia hingga ke syurga. Bukan semua lelaki yang boleh berlaku adil, tapi tengok gayannya Ashraf ni memanglah boleh dijadikan contoh pada mana-mana lelaki yang nak bermadu tu...layanlah isteri-isteri sama rata. Ini, isteri muda aja yang dilayan abis-abisan. Tengok Ashraf boleh lagi bawa isteri pertama berbulan madu...hati perempuan kan mudah cair...

Sungguh bahagia...insyallah....amin

Penaja
Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan. 


No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas