Monday, October 14, 2013

Gambar Majlis Pernikahan Raja Azmi dan Eddie Gitaris



Kuala Lumpur: Selepas tiga bulan mengikat pertunangan akhirnya penerbit filem terkenal, Raja Azmi Raja Sulaiman, 54, selamat dinikahkan dengan pasangannya, Mohd Eddie Ghazali, 45, tepat jam 9.18 malam di Laman Santai, Istana Budaya (IB), Kuala Lumpur, di sini, malam tadi.
Hanya sekali lafaz, Mohd Eddie yang juga bekas pemain bass kumpulan rock CRK sah menjadi suami Raja Azmi. Pasangan itu dinikahkan jurunikah Major (B) Ismail Wan Ahmad dengan berwali abang pengantin perempuan Raja Azman Raja Sulaiman. 
Pada majlis pernikahan yang kemudian diadakan majlis persandingan itu, Raja Azmi menerima mas kahwin RM300 berserta satu dulang hantaran dan berbalas tiga. 

Raja Azmi yang ditemui media selepas majlis pernikahan itu berkata, dia bersyukur kerana majlis pernikahan itu berjalan lancar seperti apa dirancangnya dan suami. “Saya gembira seperti melahirkan anak pertama dan ia tidak dapat digambarkan dengan kata-kata. - hmetro
------------------
Tahniah pada akak kita dah selamat pun bernikah dengan orang yang paling dicintai. Bukan senang nak dapat jodoh di waktu usia emas, tapi kak Raja selamat dah...yang selebihnya sama-sama perlu berusaha untuk membahagiakan pasangan masing-masing. Seorang janda /duda yang berkahwin selalunya akan lebih matang dalam rumahtangga sebab masing-masing dah ada pengalaman dah tahu apa yang sepatutnya tanggungjawap seorang isteri dan suami supaya rumahtangga kekal abadi selamanya. amin
lawanya gaun pengantin...mestilah beribu2 harga nya kan...



tak macam 50 an langsung...
cantik dan menawan

Wax Machine
Buang Bulu Dengan Pantas Dan Selamat




Anda Masalah Kelimumur? Rambut Gugur?

Ada Ubatnya


No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas