Friday, October 18, 2013

Gambar Anak Wawa Zainal dan Airiel Zafriel
Comelnya anak Wawa, semoga bahagia...mungkin tak lama lagi wawa dan aireil akan ambil gambar lagi anak merekaAhmad Fakharuddin Attar  yang telah dilahirkan pada 24 Ogos yang lalu.Sebelum itu Aeril Zafrel juga telah berkongsi gambar anaknya menggenggam jari seseorang. Dengan caption “Ya bunayya. (Wahai anakku) engkau dari #cintahalal aby&ummiy“, gambar tersebut telah mendapat lebih daripada 24,000 LIKES. Malah Aeril Zafrel menerusi akaun Twitternya juga melahirkan rasa tidak kisah dihina oleh mereka yang memandang serong terhadap perkahwinannya.
gambar anak wawa zainal
Semoga bahagia dan menjadi ibubapa yang bertanggungjawap pada anak. 


Boleh tidur sekali dengan anak...hehehhe

Penaja
Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan. No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas