Friday, October 25, 2013

Faizal FBI Letak Jawatan DJ Hotfm




PETALING JAYA - Penyampai radio Hot FM, Mohd. Faizal Ismail yang lebih dikenali sebagai FBI meletak jawatan secara mengejut dari stesen radio itu bermula semalam.

Penyampai radio berusia 37 tahun itu membuat pengakuan mengenai peletakan jawatan itu menerusi akaun Twitternya.

Ia berbunyi:

"Saya Faizal Ismail meletakkan jawatan sebagai penyampai Hot FM dengan notis berkuat kuasa hari ini pada 24 Oktober 2013."

Beliau turut mengemas kini isu peletakan jawatan itu di dalam akaun Facebook miliknya. - kosmo
-----------------------
Well...maybe dia dapat offer lebih kat tempat lain ke...atau nak kurangkan masa bekerja dan luangkan masa tuk anak-anak...macam-macam faktor boleh...walauapapun semoga faizal bahagia...buat apa kerja kalau tak bahagia..kan...kita nak buat kerja biarlah dengan seikhlas yang mungkin...

Aku tak de kena mengena tau!! hehehhe

Penaja
Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan. 





No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas