Thursday, October 10, 2013

Fahrin nak cari cikgu sebagai calon isteri
Adakah Fahrin Ahmad serik untuk mencari pasangan hidup dari kalangan selebriti sehingga mahu memfokuskan kriteria bakal isterinya adalah seorang pendidik atau guru.

“Saya bukan serik untuk bercinta dengan golongan selebriti tetapi wanita dalam kerjaya tersebut tidak sesuai dengan saya dan saya ingin mencari calon isteri di kalangan orang biasa sahaja”

“Saya ingin mencari wanita yang bergelar guru kerana lebih mudah saya menyesuaikan diri tambahan pula ibu, bapa & kakak saya turut bergelar pendidik sebelum ini, jadi ia lebih praktikal”

Dalam perkembangan sama, kata Fahrin Ahmad beliau kini masih sendirian dan selesa dengan kehidupan itu selepas keinginan untuk berkahwin semakin terhakis.

“Saya sarankan sesiapa yang masih solo supaya segera berkahwin & jangan tunggu usia sudah mencecah 30′an baru hendak fikir tentang soal berumah tangga.

“Apabila usia semakin lanjut, kita mula rasa selesa dengan kedudukan kita dan keinginan untuk berkahwin semakin terhakis,” jelasnya lagi.

Bagaimanapun kata Fahrin Ahmad lagi, itu bukan bererti beliau tidak mahu berkahwin sebaliknya sudah berusaha mencari calon isteri namun jodoh masih belum menyebelahinya buat masa ini. - rotikaya
---------------------------
Peluang emas pada para guru yang single mingle, boleh la cari facebook Fahrin Ahmad dan menghubungi untuk berkenalan dengan jejaka kacak dan kaya ini...Beruntung sapa yang dapat Fahrin, insyalah boleh berhenti jadi cikgu lepas ni...lagipun dia tak mention pun guru sekolah ke sekolah menengah ke pensyarah ke guru tadika ke...semua boleh ada harapan tuk menyempurnakan hasrat Fahrin. 
---------------------

Sebelum tu mantapkan dulu payudara pasti lelaki tergoda
Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan. 

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas