Sunday, October 6, 2013

Demi Allah, saya bersumpah akan berkahwin dengannya


Nampaknya kenyataan terbaru Fizz Fairuz tentang hasratnya untuk mengahwini Almy Nadia mendapat perhatian ramai dan tidak kurang mereka yang skeptikal tentang perkara ini lebih lebih lagi dengan apa yang berlaku sebelum ini.
Almy Nadia dalam satu kenyataan balas sebelum ini pun ada berkata yang beliau enggan untuk memberikan sebarang kenyataan kerana ini menjaga hati ramai pihak.
Keengganan Almy Nadia untuk berikan sebarang komen ramai ambil sebagai isyarat yang aktres ini sebenarnya tidak mengetahui hasrat Fizz Fairuz untuk memperisterikan dirinya.
Fizz Fairuz yang ditemui media ketika sidang akhbar Liga Lawak Superstar semalam menyatakan yang beliau sendiri meminta Almy Nadia untuk menutup mulut tentang apa apa perkara berkaitan isu perkahwinan ini.
“Saya sendiri yang beritahu Almy jangan buka mulut selagi saya belum berjumpa keluarganya untuk berbincang mengenai hasrat saya untuk berkahwin dengannya”
“Saya tidak mahu orang nampak salah dia jika perkahwinan ini tidak jadi. Biar orang nampak ia salah saya sahaja. Saya boleh kawal lagi tetapi dia tidak boleh. Nanti dia menangis lagi”
Menjawab persoalan ramai tentang sejauh mana beliau serius untuk mengahwini Almy Nadia, Fizz Fairuz berkata “Demi Allah, saya bersumpah akan berkahwin dengannya” - rotikaya
--------------------------------------------------
Semoga jodoh berkekalan dan dipermudahkan urusan pernikahan. Nak bercinta senang tapi nak bagi komitment tuk berumatangga tu yang payah,macam-macam kena fikirkan...buat kecik, buat besar semua orang mengata, tapi ramai yang akan mendoakan amin....

Bakar Lemak 3x Ganda Lebih Pantas

Jom Sauna!
Bersauna selama 15 minit mampu membakar 400-600 kalori. 
Jogging selama 30 minit membakar 300 kalori 
Teknologi sauna pants mampu membakar lemak di sekitar punggung dan paha denga hanya 10 min setiap hari, sapukan losyen panas masa nak guna
Percuma losyen panas lavender, gerenti panas dan membakar lemak, dapat juga melembutkan kulit dan berbau harum

Kuruskan Badan Dengan Pantas


No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas