Thursday, October 10, 2013

Cerai Isteri Sebab Cium Kuda



Riyadh: Seorang wanita di Arab Saudi diceraikan suaminya yang cemburu selepas dia melihat sekeping gambar isterinya mencium kuda dimuat naik di lama sosial. 

Wanita tanpa nama itu bagaimanapun tidak menyesal atas perbuatannya mengambil gambar ‘sedang mencium kuda’ ketika berada di ladang ternakan di Riyadh dan menyifatkan suaminya cemburu tidak bertempat. 
Akhbar Sada melaporkan suami wanita itu berang selepas melihat sendiri gambar berkenaan di laman sosial kemudian menceraikan pasangannya. 

Tindakan keterlaluan

“Dia nampaknya terlalu cemburu terhadap isterinya, sehingga mencium kuda pun dianggap keterlaluan,” kata akhbar itu.

Wanita berkenaan juga bertegas bahawa beliau tidak akan meminta maaf kepada suaminya kerana apa yang dilakukannya bukan di luar batasan, malah menyalahkan suaminya yang tidak tahu membezakan antara haiwan dan manusia. 

Beliau turut bangga dengan gambar itu berikutan ia hanyalah luahan perasaan ‘sayang’ terhadap haiwan itu. AGENSI

---------------------------
Pak Arab ni pun satu, cium kuda pun boleh kasi cerai?? dah melampau ni... apa lah nak cemburukan dengan kuda, dia haiwan bukannya mansuia. Kesian aku dengan bini dia, agaknya penceraian ni lebih baik daripada bersuamikan dengan si cemburu buta..

Rita pun lebih bahagia sekarang...semoga cepat mendapat penganti yang lebih baik insyallah


Sebelum tu mantapkan dulu payudara pasti lelaki tergoda
Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan. 


No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas