Friday, October 11, 2013

BONGKAR!!! Aeril Zafrel & Wawa Zainal SAH Nikah, Ada Anak [SAKSIKAN...]PETALING JAYA - Pasangan pelakon Aeril Zafrel dan Wawa Zainal akhirnya mengaku telah berkahwin dua kali pada tarikh 25 Fabruari 2012 dan 4 Februari 2013 di lokasi yang sama iaitu Taman Datuk Harun, Petaling Jaya, Selangor.

Perkahwinan dua kali itu dilaksanakan untuk mendapatkan status yang sah kepada anak pasangan itu untuk didaftarkan di bawah Jabatan Pendaftaran Negara.

Perkara itu didedahkan Aeril dalam sidang akhbar tergempar di Restoran Western 114, Neo Damansara, di sini hari ini. Wawa Zainal turut hadir dengan imej berhijab.

Pernikahan Aeril dan Wawa kali pertama berwalikan bapa Wawa, Zainal Abidin Sulong dan disaksikan oleh pengurus peribadi Aeril, Shahriman Wahab.

Menerusi pernikahan pertama, Aeril dan Wawa mengaku telah dikurniakan seorang cahaya mata bernama Ahmad Fakhruddin Attar yang dilahirkan pada 24 Ogos 2013 di sebuah hospital swasta di Jalan Ipoh, Kuala Lumpur. - Kosmo.

---------------------------
Tahniah semoga bahagia ke anak cucu...ambil la sekali gambar anak, mesti comel macam wawa...cute 

Tak payah sorok2 kan elok...tengok pasangan ni, dah berapa ramai orang yang dah mendoakan kebahagiaan mereka...amin

Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan. 

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas