Saturday, October 12, 2013

Benjy Bebas dari tuduhan miliki dadah


AMPANG- Pelakon Khaeryll Benjamin Ibrahim atau Benjy dilepas dan dibebaskan daripada tuduhan memiliki dadah oleh Mahkamah Majistret di sini hari ini selepas seorang daripada tertuduh telah mengaku bersalah atas tuduhan tersebut September lalu.
Majistret Ayuni Izzaty Sulaiman turut membuat keputusan yang sama terhadap empat lagi rakan Benjy bagi kesalahan yang serupa.
Mahkamah memutuskan demikian setelah menerima permohonan dari peguam bela Amir Hamzah Arshad mengikut Seksyen 254 Kanun Tatacara Jenayah yang membenarkan mahkamah untuk menggunakan budi bicara melepaskan dan membebaskan tertuduh. - kosmo
--------------------------
Alhamdulillah...selepas ni, boleh la Benjy berlakon lagi. Bukan mudah nak lepas dari dadah ni, sekali dah tangkap polis mesti target org yang sama. Jadi jangan sesekali terlibat dengan sebarang bentuk dadah atau berkawan dengan mana-mana individu yang menghisap dadah. 
Mungkin doa ibunya yang mustajab. Berbuat baiklah pada ibubapa, doa mereka amatlah mujarab
Penaja
Hot and Cold Hammer
Ingin Miliki Wajah Yang Runcing? Risau Dengan Wajah Yang Tembam?
Alat wajib salon ni, anda bisa miliki di rumah anda
Kesan Sebarang Bentuk Ketumbuhan di Payudara Anda
Rasa Konfiden Tampa Ketumbuhan di Payudara, Kesan dan Cegah dari Awal

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas