Saturday, October 5, 2013

8 Budak Sekolah Di Tahan Sebab MerogolMemang mengejutkan kes jenayah rogol yang semakin berleluasa. Terbaru gadis berusia 12 tahun dirogol oleh 8 orang lelaki yang dikenali mangsa di sekolah dan kawasan perumahannya sendiri. Kenapa suspek-suspek bawah umur ini begitu berani berbuat demikian? Rata-rata umur 12 tahun sehingga 14 tahun yang terlibat. Jenayah mengerikan ini sukar dipercayai seolah-olah suspek sudah seperti biasa melakuakan perbuatan memperkosa gadis dikalangan umur mereka. Bagaimana untuk membanteras kes rogol sedemikian? Runsing apabila memikirkan kes sebegini, anak-anak yang masih kecil perlu diawasi, ibubapa tidak boleh terlalu lepas tangan, rakan sekolah sepermainan pun tidak boleh dipercayai. Adakah kes rogol sebegini sudah menjadi lumrah dunia masa kini?

Anak sapa lah ni!!!Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan. 

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas