Monday, September 30, 2013

Zain dah merisik Che Ta Semalam dan akan nikah Disember ini


KUALA LUMPUR: Pelakon jelita Rozita Che Wan, 40, mengesahkan akan bernikah dengan kekasihnya, Zain Saidin, 29, selepas satu majlis merisik diadakan di Carcosa Seri Negara, di sini, petang tadi (Ahad).
Pasangan terbabit akan melangsungkan pernikahan pada bulan Disember ini, namun tarikhnya akan diumumkan dalam satu sidang media dalam waktu terdekat ini. 
Rozita berkata, pada majlis yang dihadiri anggota keluarga dan rakan terdekat itu, dia menerima sebentuk cincin berlian, sirih junjung dan buah-buahan. 

Katanya, majlis itu dirancang sejak dua minggu lalu dan Zain tidak hadir di majlis itu.

Foto

Menurutnya, mereka juga tidak bertunang, sebaliknya akan terus bernikah Disember ini. - hmetro


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alhamdulillah... syukur dah merisik rupanya semalam...kita pun faham kalau dia hebohkan pada media mestilah ramai orang akan datang, kalau datang saja je tak apa ...tapi kenalah buat jamuan..hehehhe....
Kos lagi tu... kalau terus bernikah dapat juga kurangkan kos perkahwinan kan..kita pun faham zain pun muda lagi dan pendapatan utama dari model dan berlakon, berbanding dengan che ta yang of coz memang payment pun mahal2 kan...
Semua orang dah tak sabar nak tengok diorang ni menikah..apsal disember mengapa tak buat bulan depan ke? lagi cepat kan lebih afdal...tapi diorang pun mesti nak ambil masa tuk cari sponsor...
Saya doakan semoga dipermudahkan untuk bernikah dan membina masjid menuju redha Allah amin...
Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan. 

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas