Monday, September 23, 2013

Wanita Kudung Jadi Ratu Ioawa US
Pertandingan Ratu Amerika berlangsung di Dewan Boardwalk Atlantic City, melabuhkan tirainya, menyaksikan Ratu New York, Nina Davuluri meraih Ratu Amerika 2014 yang menyaksikan dua kali berturut-turut Ratu Amerika dimenangi Ratu New York. 

Mahkota dijunjung Nina, meranapkan impian 52 jelitawan, merebut mahkota impian. Tidak terkecuali, Ratu Iowa, Nicole Kelly, 23. Ramai yang menyangka, mustahil bagi wanita seperti Kelly muncul sebagai Ratu, sungguhpun meraih publisiti tetapi stigma masyarakat yang mahu gelaran Ratu berpihak kepada insan sempurna fizikal. 

Kemenangan Kelly sudah menjadi sebutan sejak pertama kali di nobat sebagai Ratu. Boleh bermain besbol, menari dan menyelam, itu antara kehebatan Nicole Kelly, 23, wanita dilahirkan tanpa lengan kiri membuktikan kekurangan diri bukan halangan untuk melakukan apa yang diingini. Beliau, meraih perhatian dunia apabila berjaya mewakili Iowa ke pertandingan Ratu Amerika.
----------------------------------


Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan. 

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas