Saturday, September 21, 2013

Wanita dera anak hingga mati didapati waras

IPOH – Seorang suri rumah, Chong Mee Chin, 30, yang berdepan tuduhan melakukan penganiayaan dan mendera anak perempuannya, Ho Yan Hui yang berusia lima tahun sehingga mati pada 12 Ogos lalu disahkan layak untuk dibicarakan.
Pengesahan yang dibuat Pengarah Hospital Bahagia Tanjung Rambutan, Dr. Rabaiah Mohd. Salleh dimaklumkan oleh Timbalan Pendakwa Raya Muhammad Fauzi Md. Yusof ketika kes itu disebut di Mahkamah Majistret di sini semalam.
“Hasil laporan Hospital Bahagia menunjukkan tertuduh mempunyai gejala sejenis penyakit mental iaitu kemurungan. Bagaimanapun, semasa kejadian dia didapati berada dalam keadaan waras. - kosmo

Dia ni ada anak 3 orang kalau tak silap yang sulung tu umur 8 tahun dan yang tengah kena dera sampai mati ini 5 tahun dan yang bungsu 2 tahun. Tak tahu mengapa dia sanggup dera anak dia sampai mati camni...kesian..anak-anak memanglah nakal kita kena banyak bersabar, marah tapi jangan sampai menyakiti dia, banyakkan pujian dari menghukum dan menghina kesian budak2 mana tahu apa2 lagi...


Mesin Kecantikan


Memutihkan, Menggebukan dan Mengurangkan Kedutan Kulit Dengan Pantas 
teknologi getaran ultrasonic 3 juta getaran sesaat sekaligus mengaktifkan sel2 kollagen di wajah
Steamer dapat melembut dan melembabkan kulit secara semulajadi..
Jimat tak payah pergi buat facial mahal-mahal

Sinar Jahitan

Sinar Jahitan

Blouse, Baju Muslimah, Dress, Jubah, Tops, Fesyen Terkini


No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas