Friday, September 13, 2013

Teratai Boy Mati DitembakMelaka: Seorang daripada dua anggota kongsi gelap Geng 36 yang terbunuh selepas berbalas tembak dengan polis di Cheng, di sini, semalam dikesan memiliki 10 rekod jenayah lampau termasuk kes bunuh.
Dia yang berusia 35 tahun dikenali sebagai Teratai Boy dipercayai pernah mengganas di Johor, Melaka, Negeri Sembilan, Kedah dan Pulai Pinang, manakala rakannya yang berusia 25 tahun dikesan memiliki satu rekod jenayah membabitkan kes dadah.
Kedua-dua penjenayah berbahaya yang menaiki Perodua Myvi mati akibat terkena tembakan polis dalam kejadian di persimpangan lampu isyarat Lebuh SPA (Sungai Udang-Paya Rumput) - Lebuh AMJ (Alor Gajah-Melaka-Jasin), kira-kira jam 9.20 pagi.

Ketua Polis Negara Tan Sri Khalid Abu Bakar berkata, sebelum itu kedua-dua lelaki terbabit melepaskan tidak kurang lima das tembakan ke arah polis sebaik diarah memberhentikan kenderaan mereka.
-----

Teratai Boy...nama pun canggih nama bunga..tak sangka ganster..ramai sekarang anak-anak muda ni nak terlibat dengan gangster. Diorang ni semuanya nakkan jalan pintas nak cari duit. Bukkan nya boleh hidup senang lenang jadi kaki gangster ni, lebih baik bela ayam, kambing, lebih lumayan...lebih-lebih lagi musim raya korban ramai yang dapat jadi jutawan puluhan ribu...hehhehehe
Pada mana-mana gangster dan bercadang nak jadi gangster bolehlah terima idea saya ni...


Biasalah iklan sikit...
Mesin Kecantikan
Buat Sendiri Rawatan Facial Yang Bernilai ratusan ringgi di rumah,
Buat apa bazirkan duit di salon kecantikan, sedangkan anda boleh buat sendiri di rumah dengan mesin wap panas yang dan photon ultrasonic yang terkini di pasaran dunia
Bakar Lemak 3x Ganda Lebih Pantas

Sinar Jahitan
Blouse Baju Muslimah Terkini dan Moden Dan Stylish

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas