Monday, September 16, 2013

Melawat Perth Australia


Sejak Air Asia bagi tambang murah ke Australia, aku teringin nak melawat Perth. Mula-mula kita kena tahu di mana lokasi map Perth ini. Ia terletak di Barat Australia. Di sebelah timur adalah bandar utama Syidney dan Melbourne. Populasi bandar Perth dalam lingkungan 1.8 juta, lebih kurang kuala lumpur la....

Apa yang boleh kita rasa lain di sana? Nak pergi tengok apa?

Pertama since Perth pun terletak di tepi pantai, diorang kata, pantai Perth ini adalah antara yang cantik dan bersih di dunia.

Burn Beach Perth Australia

Memang bersih pantai diorang tak macam negara kita...terutama di pantai timur di Kelantan dan Terengganu..cubalah contohi pantai di Australia...bersih satu sampah pun susah nak nampak..




Dekat dengan Perth, tapi kena naik kereta atau bas boleh lawat Cervantes, macam padang pasir..



Jauh naik ke atas, kalau nak pegi sekejap2 tak payahlah...

Destinasi yang seterusnya boleh melawat di Swan Valley tengok ladang-ladang yang dikomersialkan..


Ada ladang anggur yang dikomersialkan untuk buat wine..kita tak payah la tengok ...tengok aja ladang anggur



Tempat bersejarah York dan New Norcia

Swan River yang boleh dibandingkan dengan sg klang di KL hehhehe
binatang liar boleh hidup bergembira


King Street Perth place for shopping
Kings Parks


Bersambung...

Penaja Atikel
Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan. 


No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas