Thursday, September 26, 2013

Ketua Polis Penang Kena Ugut Lagi Handphone nokia lama

Georgetown: “Hello kepala Penang mau kasi ingat U sudah ambil saya punya kawan lima orang, U jangan ingat U The Best’,” itu antara kiriman khidmat pesanan ringkas (SMS) berbaur ugutan yang diterima Ketua Polis Pulau Pinang Datuk Abdul Rahim Hanafi daripada individu tidak dikenali, Isnin lalu.
SMS itu diterimanya ketika berada di pejabatnya di Ibu Pejabat Polis Kontinjen (IPK) negeri, jam 9 pagi.
Pengirim SMS itu juga memberi amaran supaya beliau menjaga diri dan mengugut ‘mengambil’ Abdul Rahim atau jika tidak boleh, pengirim itu mengugut akan ‘mengambil’ rakannya.


Berikutan bimbang dengan ancaman itu dan atas faktor keselamatan diri, keluarga, pegawai serta anggota polis lain, beliau membuat laporan di Ibu Pejabat Polis Daerah Timur Laut, di sini, jam 9 malam kelmarin.

Foto
ABDUL Rahim menunjukkan SMS diterimanya.
---------

Alamak!! kena ugut lagi...tapi yang aku tengok bukannya text tu...tapi jenis handphone yang dia guna plak...apsal jadi ketua polis tak pakai smart phone, kan lebih senang nak forward gambar, ada whatsapp, line, we chat ....
Dia masih lagi guna phone nokia...
Semoga ketua polis ini tabah dan bersabar, apa salahnya tukar handphone baru kan...Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan. No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas