Monday, September 16, 2013

Kes Ibu Cuai Tinggalkan Anak

Gelang Patah: “Maafkan mak nak, maafkan mak,” rintih seorang ibu, Masirah Berutu, 34, ketika mengucup jenazah anaknya Muhammad Iskandar Marakar, 4, buat kali terakhir sebelum kanak-kanak berkenaan dikebumikan di Tanah Perkuburan Islam Kampung Melayu, Kangkar Pulai, di sini, semalam.
Muhammad Iskandar ditemui tidak sedarkan diri dalam bilik air rumah teres setingkat milik keluarganya di Jalan Mesra 6, Bandar Baru Kangkar Pulai di sini, manakala kakaknya Siti Aisyah, 7, berdiri sambil menangis di dalam bilik air sama ketika kediaman berkenaan terbakar kira-kira jam 2 pagi semalam.
Bapa mangsa Marakar Pekar, 45, berkata, ketika kejadian dia dan isterinya keluar ke Pasar Borong Pandan untuk membeli ikan.

Katanya, dia dan isteri keluar pada jam 12.30 tengah malam selepas mendapati kedua-dua anaknya tidur dan singgah minum di sekitar Bandar Baru Uda. - hmetro
Foto


-----

Zaman sekarang ekonomi plak yang semakin menekan dan mencabar, suami isteri kena keluar kerja, tapi jangan plak tinggalkan anak sendirian budak umur 7 tahun dan 4 tahun bukannya pandai sangat nak uruskan diri sendiri.. masih lagi muda dan mentah...kalau nak selamat bawa sekali ke tempat kerja dari tinggalkan berdua tak ada orang yang tolong tengokkan...


Motivasi Kuruskan Badan
Bukan dengan hanya telan ubat yang merbahaya tapi dengn bersauna dan bersenam 10 min sehari lama2
berat akan turun dengan lebih kekal dan selamat
Bakar Lemak 3x Ganda Lebih Pantas
Bakar Lemak 10 kali pantas dengan wap panas sauna panas
Kuruskan Badan Dengan Pantas
Percuma losyen panas...gerenti panas
Lemak anda gerenti akan cair bersama losyen panas dan wap panas sauna pants
Cubalah!! Buat apa nak ternak lemak lama-lama, bila keras lagi susah hati

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas