Sunday, September 29, 2013

Kekasih Nora Danish, Nedim Nazri Beli Rumah Dengan Nilai RM7.2 Juta?



Pertamanya, Nora Danish sendiri tidak pernah mengaku yang Nedim Nazri adalah kekasihnya namun ingatkah anda akan kenyataan yang beliau tidak kisah dengan kesimpulan para peminat tentang hubungan mereka. FMT baru baru melaporkan yang Nedim Nazri di’dakwa telah membeli sebuah banglo tiga tingkat dengan nilai RM7.2 juta & ini menimbulkan keraguan dari mana beliau terima sumber kewangan untuk membeli rumah mewah tersebut.

Menurut mereka yang menimbulkan perkara ini, wujud keraguan bagaimana Nedim Nazri mampu memiliki kediaman mewah bernilai tinggi berbanding dengan pendapatan yang diisytiharkan.

Sudah gaharu cendana pula mereka ini. Yang penting, jika benar pastinya Nora Danish boleh menginap di rumah mewah serba selesa kalau di’takdirkan berkahwin dengan Nedim Nazri kelak. - rotikaya
------------------------------
Bertuah Nora, anak orang kaya saja yang jadi taste dia...ada kelasss gitue...untung jadi anak menteri ni senang nak buat bisnes, contohnya dapatkan AP jual kereta mewah, bapak plak menteri mesti banyak kawan orang-orang hartawan dan berpangkat besar...kan senang nak buat marketing...orang biasa macam saya yang anak seorang kerani biasa je..kenalah bermula dari bawah....bukan senang nak dapatkan kontrak...well dah rezeki mereka berdua...tak payah jeles2 doakan yang terbaik pada mereka berdua..amin

Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan. 


No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas