Saturday, September 21, 2013

K-Pop Queen,a, ahli muzik Lee Sang Soon berkahwin

tak payah kereta sport..naik basikal pun ok..


Bilik Pengantin..hehehhe

Sempoi je cara diorang ni berkahwin walaupun Lee Hyori ni sudah bergelar artis antarabangsa, of coz la banyak dah $$$$ masyuk...tapi weddding dia simple, di pulau Jeju Korea yang dia invite hanyalah famili terdekat je...peminat tengok gambar jel la hehehe


Bakar Lemak 3x Ganda Lebih Pantas


Jom Sauna!
Bersauna selama 15 minit mampu membakar 400-600 kalori. 
Jogging selama 30 minit membakar 300 kalori 
Teknologi sauna pants mampu membakar lemak di sekitar punggung dan paha denga hanya 10 min setiap hari 
Percuma losyen panas lavender, selain membakar lemak, dapat melembutkan kulit dan berbau harum

Kuruskan Badan Dengan Pantas


No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas