Monday, September 16, 2013

Isteri Muda Kena Silat

Kuala Lumpur: “Dia berperwatakan seperti ustaz dan memberitahu mengahwini saya semata-mata kerana Allah, namun selepas berkahwin saya bukan saja dicaci hampir setiap hari, tapi turut dipukul, disepak dan kepala saya pernah dihentak dengan penukul.”
Demikian rintihan seorang mualaf yang kini melarikan diri daripada bekas suaminya, seorang guru silat selepas tidak tahan dikasari, termasuk pernah dipukul lebih 20 anak murid lelaki itu kerana dituduh bersekedudukan dengan lelaki lain.
Mangsa yang mahu dikenali sebagai Hanim, 32, berkata, dia mengenali lelaki berusia 50-an itu pada 2005 kerana belajar pencak silat daripadanya.

“Ketika itu, saya baru bercerai dengan suami pertama dan tidak lama kemudian saya berkahwin dengannya selepas diyakinkan bahawa pernikahan kami hanya semata-mata kerana Allah SWT,” katanya. -hmetro
Foto
HANIM menceritakan kisah dibelasah bekas suami kepada wartawan.

----
kesian saya melihat nasib janda-janda yang bercerai dan berkahwin plak jadi mangsa pukul dan dera selain dari menjadi isteri kedua kepada lelaki yang bernafsu binatang. Lelaki kebanyakan berumur asalkan dapat yang muda dan bergetah, tak kisah apa pun...bukannya nak menyelamat janda, tapi nak merasa jer...lepas tu ditentang, dipukul dan dianiya. Saya pun tak salahkan lelaki saja, kadangkala kita kena lihat balik apa hikmah yang berlaku di sebalik segala kejadian...kebanyakan janda yang bercerai kadangkala dengan alasan yang tidak munasabah...masalah kecil-kecilan, curiga dan rasa cemburu buta dengan suami walhal boleh aja...dia nak selamatkan rumahtangga dia...selalu isteri ingat lepas bercerai mereka ingat nasib mereka akan dapat lelaki yang baik, lebih berada, lebih wang dan berkedudukan tinggi....dari bekas suami..itu dah salah. Bila niat pun salah...dapatlah lelaki yang buaya dan bernafsu binatang...lepas dapat lepaskan dan biarkan lebih teruk dari bekas suami dia yang pertama....jadi pada isteri-isteri sekalian...cuba lah sedaya upaya selamatkan perkahwinan anda sebaik mungkin...bukan senang nasib sebagai seorang janda ini....tak percaya tanyalah mana-mana janda...apa yang dah mereka alami.

-----
Penaja Atikel
Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan. 

Mesin Kecantikan
Buat Sendiri Rawatan Facial Yang Bernilai ratusan ringgi di rumah,
Buat apa bazirkan duit di salon kecantikan, sedangkan anda boleh buat sendiri di rumah dengan mesin wap panas yang dan photon ultrasonic yang terkini di pasaran dunia
Sinar Jahitan
Sale jubah, maxi, blouse, belt dan handbag

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas