Monday, September 23, 2013

Isteri Curang Kantoi Talifon Suami Ketika Sedang Mengerang


TAIPEI - Seorang wanita Taiwan yang baru berkahwin, secara tidak sengaja telah terdail nombor suaminya melalui telefon bimbit ketika sedang mengerang melakukan hubungan seks bersama kekasih gelapnya lapor akhbar Kwong Wah Yit Poh. Suaminya yang hanya mahu dikenali sebagai Zhnag, bergegas pulang ke rumah setelah menerima panggilan telefon tersebut kerana beranggapan isterinya itu sedang dalam kesusahan. Walaubagaimanapun, suaminya yang juga seorang jurutera itu terkejut apabila mendapati isterinya itu sedang duduk di atas katil hanya berpakaian dalam.

Selimut di atas katil tersebut juga tiada. Isterinya kemudian memberitahu Zhang bahawa beliau telah membasuh selimut tersebut dan mahu bersedia untuk mandi Zhang merasakan seperti ada yang tidak kena dengan isterinya lantas menggeledah rumah mereka dan akhirnya menjumpai kekasih gelap isterinya, berbalut dengan selimut tersebut sedang menyorok di dalam almari di bilik tetamu. "Saya sangat kecewa," katanya. Beliau juga berkata, pernah terlihat lelaki tersebut di dalam akaun FB isterinya. Beliau kemudiannya membuat laporan polis.

 Di balai polis, Isteri Zhang mendakwa lelaki tersebut datang melawatnya ketika beliau mahu mandi dan selepas membersihkan rumah. Kekasih gelapnya pula memberitahu polis beliau datang melawat wanita itu sebagai rakan lama dan masuk ke dalam almari tersebut untuk beronani ketika beliau sedang mandi..utaranews.com/


-------------------------
Bukan setakat di Taipe, di kalangan orang melayu muslim sekarang ni pun dah ramai isteri yang curang...jadi kalau dah curang, bertaubat..sebelum kantoi...sendiri yang malu dan rugi....kalau tak pernah curang, tak payah cuba-cuba tuk berdating dengan kekasih gelap. Nanti masa depan yang gelap...kekasih gelap ni nak seronok-seronok je...bukannya nak ambil komitment dan tanggungjawap. 
Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan. No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas