Saturday, September 14, 2013

India Negara Perogol Wanita

New Delhi: Mahkamah India semalam mengarahkan empat lelaki yang dituduh merogol seorang wanita muda sebelum mencampaknya keluar dari bas yang bergerak supaya dihukum gantung.
Hakim Yogesh Khanna berkata, serangan yang mengejutkan masyarakat India dan dunia itu berlaku ketika jenayah terhadap wanita kian meningkat.

“Mahkamah tidak boleh menutup mata terhadap jenayah yang mengerikan itu,” katanya.
Selepas hukuman dibacakan raungan seorang daripada empat perogol itu, Vinay Sharma, 20, kedengaran di kamar mahkamah. Sharma yang juga pembantu gimnasium kemudian menangis teresak-esak.

Ketika Khanna berlalu dari bangkunya, peguam bela A P Singh yang membela keempat-empat perogol itu mula menjerit ke arahnya.

“Ini bukan kejayaan kebenaran, tetapi tewasnya keadilan,” katanya. Dalam kejadian di New Delhi Disember tahun lalu itu, mangsa yang berusia 23 tahun menaiki bas bersama rakannya selepas menonton filem “Life of Pi” apabila mereka diserang. Teman mangsa dibelasah dan dicampak keluar, manakala wanita terbabit dirogol bergilir-gilir. Kemaluan wanita itu juga ditusuk dengan batang besi. Dia akhirnya gagal diselamatkan ketika dirawat di sebuah hospital di Singapura. - AP
Foto
SEORANG wanita India membawa replika tali gantung dan neraca ketika berkumpul sementara menunggu keputusan kes rogol di luar kompleks mahkamah di New Delhi, semalam.
Sumber hmetro online
-----
Sejak banyak kes rogol di india, tak berani aku menjejakkan kaki di bumi india ini... Mengapalah lelaki diorang ni tak ada rasa hormat langsung pada perempuan. Dah la hidup berkasta-kasta, orang yang kasti tinggi senang-senang ja buat yang kasta rendah ini macam hamba abdi....bodoh betul sapa yang merelakan diri jadi kasta hindu yang paling rendah...Orang india malaysia sepatutnya lebih bersyukur daripada jadi hamba abdi, di malaysia ramai yang hidup senang lenang dan ramai juga yang dah jadi jutawan, balik india boleh la berlagak sikit hahaha...But apa pun aku memangn sesekali tak akan jejakkan kaki ke bumi india ini.

Aku bersama wanita-wanita yang teraniya, semoga mereka mendapat balasan pengadilan yang setimpal

Penaja Atikel
Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan. 

Mesin Kecantikan
Buat Sendiri Rawatan Facial Yang Bernilai ratusan ringgi di rumah,
Buat apa bazirkan duit di salon kecantikan, sedangkan anda boleh buat sendiri di rumah dengan mesin wap panas yang dan photon ultrasonic yang terkini di pasaran dunia
Sinar Jahitan
Sale jubah, maxi, blouse, belt dan handbag

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas