Saturday, September 28, 2013

I Love You Mr Arrogant Biodata Zara Zya


Jodoh Zaara Amirah sudah tersurat dengan Zafriel Irham anak orang kaya yang bongkak amat. Semuanya terjadi bila dia terperangkap lamaran paksa jejaka itu. Dek kerana ingin melepaskan diri daripada Sherry menantu pilihan ibunya Zafriel memaksa Zaara menjadi isterinya dengan sebuah janji sebagai modal. Macam mana janji itu boleh termeterai?
Zaara terlanggar kereta Zafriel secara tidak sengaja. Zafriel meminta bayaran RM5000 sebagai ganti rugi dan sebagai cagaran Zaara bagi hp kesayangannya pada Zafriel. Tempoh hutang adalah seminggu. Manala…Zaara nak cekau duit sebanyak itu..
Zafriel mula terdesak bila ayahnya mahukan dia berkahwin. Jika tidak syarikat Irham Holding akan jatuh pada tangan sepupunya. Inilah sebab janji termeterai antara Zaara dan Zafriel. Irham lagi sanggup berkahwin dengan Zaara dari Sherry – gadis gedik tu.
Demi sebuah janji. Zaara redha. Namun dia tidak menyangka keputusan itu membuatkan hidupnya kacau bilau disebabkan hati kering dan ego yang tinggi Zafriel.
Tambah pula sikap ibu mertuannya Puan Seri Maryam yang tidak merestuinya sebagai menantu. Puan Seri Maryan mula merancang untuk memisahkan Zaara dari Zafriel. Keadaan bertambah parah bila Zaara dan Zafriel saling menyintai tapi semua itu hanya dalam hati. Zaara mencintai Zafriel biarkan tidak dilayan seperti isteri. Di saat itu Zaara rela Irham berkahwin dengn Sherry asalkan ibu mertuanya bahagia. Tapi Irham tidak sanggup kehilangan Zaara

Biodata Profil Zara Zya


Nama penuh: Zainurul Razia Bte Mohd Zainuddin
Nama komersial: Zara Zya
Tarikh Lahir: 22 Oktober 1985
Tinggi: 153 cm
Berat: 42 kg
Kerjaya: Pelakon, modelDrama/Telefilem:  Tanah Merah (NTV7), Puisi Cinta Rubiah, Supermak, Tiga Budak Botak - Dua Hari Di Hari Raya, Selipar Jepun Suria, 3 Janji, Enigma, Wasiat Huda, Barat Ke Timur, Kisah Benar, Kudrat, Janji Kita, Suaramu, Kenduri Sakan, Bujang Sepah Lalalitamplom,
Sumayyah, Haryati2, Ais Krim, Roti dan Gol, KItab Rindu Terindah, Kampung Jaguh, Gerimis Yang Calar, Bilik No.13, Gila, Now And ForeverTeater:
Dan 3 Dara Terbang Ke Bulan
Lorong Neraka
Dari Bintang Ke Bintang


Zara Zya


Sumber : http://www.liriklagumuzika.com.

----------------
Tengok citer ni dah 2 episod, Zara ni memang pandai membawa watak heroin. tahniah saya rasa cite ni boleh jadi hit dan menaikkan nama Zara

Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan. 
1 comment:

  1. Bugarkan diri anda dengan pijat tradisional yang sangat ampuh meredakan pegal pegal cape letih dan lesu setelah melakukan aktifitas. Melemaskan otot kaku dengan pijat tradisional yg akan membantu memulihkan stamina dan melancarkan peredaran darah.
    Disamping itu saya akan memberikan pijat nikmat yang menyegarkan dan menyehatkan hanya untuk anda para wanita yang menginginkan sensasi yang berbeda, anda dapat juga merasakan sensasi pijat sensual yang mendebarkan dan menyenangkan dengan pijat erotis (full body massage), gairah jiwa yang terpendam, hasrat seks yang tersimpan bisa tuntas dalam penyelesaian.hubungi 083853717909 - * KHUSUS UNTUK WANITA *

    ReplyDelete

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas