Tuesday, September 24, 2013

Hadiah Kekasih Jutawan Kondo 2 Juta


Dalam diam rupanya pelakon yang kini bergelar penulis buku, Haliza Misbun sudah mempunyai kekasih hati dan khabarnya lelaki yang bertuah ini bukan calang calang dan bergelar jutawan.

Laporan Berita Harian hujung minggu lalu menyebut yang Haliza Misbun telah menerima hadiah berupa sebuah kondominium bernilai RM2 juta sempena dengan ulangtahun kelahiran beliau yang ke 40 pada 14 Mei 2013 yang lalu.

Haliza Misbun yang di’temubual tidak menafikan perkara itu & berkata yang beliau kini sedang dilamun cinta dan sangat mencintai lelaki yang bergelar ahli perniagaan ini.

“I really honestly love this man so much. Dia memberikan cinta yang tulus dan suci yang tak ternilai harganya jika dibandingkan dengan harta benda dan wang”

“Dia orang yang paling rapat dengan Liza sejak dua tahun kebelakangan ini. Orangnya lebih dewasa dari Liza. Dia orang Melayu dan ahli perniagaan. Liza serahkan soal jodoh kepada Allah, jika Allah temukan jodoh Liza ingin berkahwin,” ujar Haliza Misbun.

Pelakon ini turut berkata sifat matang & kebijaksaan lelaki itu sangat istimewa di mata beliau dan membuatkan dirinya tertarik. Bertuah badan ye ‘tak? - rotikaya
------
Wah! siapakah jutawan yang dermawan itu? belum lagi bernikah dah dapat hadiah...dia lelaki yang matang dan punyai cinta yang tulus dan suci....dia seorang ahli perniagaan dan suka bermain golf.
Adakah dia seorang ahli politik juga?
Setakat ini tak pernah lagi terdengar lelaki yang snggup bagi harta rm2 juta pada kekasih hati ....
kalau lah betul..memanglah bertuah..tapi kalau tak betul...harap la bersabar ye....

Anda ada masalah kelimumur dan rambut gugur?
Klik tuk jalan penyelesainnya jangan tunggu sampai rambut dah botak plak...

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas