Thursday, September 19, 2013

Gambar2 Ashraf dan Isteri Pertama Berbulan Madu dan Isteri Kedua Pula Hamil 6 Minggu


Ini Ashraf Muslim yo! Ketika orang ramai menumpang gembira atas berita kehamilam isteri kedua beliau, nampaknya pelakon ini tidak sesekali mengabaikan tanggungjawab untuk membuatkan hati isteri pertamanya gembira.
Beautiful Nara lewat petang ini kongsikan beberapa keping gambar Ashraf Muslim bersama isteri pertamanya, Noor Dayana yang di’lihat sedang gembira menikmati masa berdua mereka di Pulau Pom Pom, Sabah baru baru ini.
Noor Dayana turut menulis kata kata positif di laman Facebook beliau menunjukkan dirinya sudah redha dengan keputusan Ashraf Muslim untuk mengahwini Wan Sakinah.

“Alhamdulillah. Thank you Allah for the rezeki and time given for us spending our time together — Subhanallah, the underwater live is so amazing, learning new experiences throughout the journey. Back to reality, face every dugaan dengan tabah dan sabar. Allah is always there. He knows the best insyaAllah. Our never ending honeymoon trip”
sumber dari abg nara


Manakala Wan sakinah isteri ke dua Ashraf dah mengandung 6 minggu...
Insyallah Ashraf akan menjadi seorang suami yang adil kepada kedua isteri mereka...

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas