Saturday, September 21, 2013

Gambar-Gambar Ashraf dan Dayana Bercuti Lagi








Alhamdulillah...sejak berkahwin dua ni, rumahtangga semakin erat, orang lain bermusuhan, tapi mereka semakin erat. Life is short...buat apa nak di selubungi dengan sedih aja...kan memang lah isteri mana yang tak terasa kalau suami nikah senyap-senyap tampa kebenaran isteri di siam pulak tu..tapi Dayana memilih tuk redha dan bahagia di samping suami. Baguslah kalau begitu..Ashraf pun lagi senang hati..boleh bawa bercuti di mana-mana yang dia nak ....

semoga bahagia sentiasa amin


Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan. 

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas