Thursday, September 26, 2013

Fizz Fairuz Berniat Untuk Menyunting Almy Nadia

Kami perasan satu perkara tentang Almy Nadia, kalau ada apa apa isu yang melanda beliau akan memberikan respons pertama dengan berkata enggan mengeluarkan sebarang kenyataan untuk menjaga hati banyaj pihak. Memang default strategy atau bagaimana?

Terbaru, Fizz Fairuz mengeluarkan kenyataan yang beliau berniat untuk menyunting Almy Nadia sebagai isteri dan kemungkinan akan bernikah pada tahun hadapan. Fizz Fairuz telah pun membawa aktres ini berjumpa dengan ibunya minggu lalu.


Bercakap melalui Utusan Malaysia, Almy Nadia berkata yang beliau mahu simpan dahulu semua komen kerana ingin menjaga hati banyak pihak.

“Saya mahu simpan dulu semua komen. Buat masa sekarang saya tidak mahu komen sebab perkara ini penting untuk saya jaga hati banyak pihak”

“Pandangan orang berbeza-beza. Saya tak mahu singgung mana-mana pihak. Tunggu sahaja. Saya pasti akan komen. Buat masa ini biarlah pihak lelaki (Fizz Fairuz) yang memberi sebarang kenyataan,” ujar Almy Nadia tentang isu ini  - rotikaya

-----------------
Tahniah...setelah banyak dugaan yang dilalui..Fizz sampai bertunang tak jadi...kalau dah jodoh semoga Allah permudahkan urusan pernikahan untuk menuju redha Allah...berkawan memanglah syok tak ada komitmen, berkahwin ni..kena fikir macam-macam komitmen, tanggungjawap dan sebagainya...tapi takkan selamanya nak membujang...sebagai artis orang ramai mesti asyik tanya je..

---------

Jom Kita Terjah!!!!



Bakar Lemak 3x Ganda Lebih Pantas

Jom Sauna!
Bersauna selama 15 minit mampu membakar 400-600 kalori. 
Jogging selama 30 minit membakar 300 kalori 
Teknologi sauna pants mampu membakar lemak di sekitar punggung dan paha denga hanya 10 min setiap hari 
Percuma losyen panas lavender, gerenti panas dan membakar lemak, dapat juga melembutkan kulit dan berbau harum

Kuruskan Badan Dengan Pantas

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas