Friday, September 27, 2013

Fara Fauzana Terima Kejutan dari Aeril Zafril

Bagi mereka yang pengikuti drama bersiri TV3 berjudul Cinta Jannah, pasti akan kenal dengan pelakon kacak, Aeril Zafrel yang memegang watak sebagai Izaryl kan?
Nampaknya bukan anda sahaja yang terhibur dan tersentuh melihat kisah cinta antara Nur Jannah lakonan Nelydia Senrose dan Aeril Zafrel, malah penyampai radio terkenal, Fara Fauzana turut merasakan hal yang sama.

Wah, beruntung Fara kan? Bukan sahaja dikejutkan dengan kehadiran Aeril, malah turut menerima hadiah istimewa teddy bear dan coklat
Demam Cinta Jannah, Fara Terima Kejutan Dari Aeril Zafrel
Dalam pada itu, menerusi video berlainan, Aeril turut kelihatan comel apabila menjawab soalan yang diajukan oleh Fara dan mereka kelihatan begitu serasi.
Melalui laman sosial Fara, penyampai radio tersebut turut berkongsi beberapa foto mesra mereka dan antara salah satu caption yang dikongsikan oleh Fara adalah berbunyi :
Demam Cinta Jannah, Fara Terima Kejutan Dari Aeril Zafrel
Amboi nampaknya bukan Fara sahaja yang berminat dengan lakonan mantap Aeril Zafrel, malah Shila Amzah pun turut layan drama tersebut. Apa pun, di sini OHBULAN! ingin kongsikan video serta beberapa foto mesra Fara dan Aeril buat tatapan semua peminat setia Cinta Jannah. - obulan tq


Dah elok la..tu..sama-sama single..fara fauzana pun sedang menantikan mr right nya...
sama2 kita doakan mereka jumpa jodoh yang terbaik amin


Cutenya kucing ni....

Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan. 


No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas