Saturday, September 14, 2013

Bunuh Suami Dengan Simpah Minyak Panas

SUNGAI SIPUT – Seorang wanita warga emas didakwa di Mahkamah Majistret di sini semalam atas tuduhan membunuh suaminya dengan cara menyimbah minyak panas ke atas mangsa dalam satu pergaduhan di Kampung Baru Rimba Panjang di sini pada bulan lalu.
Dalam kejadian pada 20 Ogos lalu, tertuduh didakwa bertindak demikian selepas berang dengan sikap suaminya yang dikatakan mencuri wang berjumlah RM36 milik tertuduh.
Tertuduh Wong Lan @ Wong Yit Kwai, 65, dilihat tenang sambil matanya memandang ke lantai mahkamah ketika pertuduhan bunuh ke atasnya dibacakan oleh jurubahasa dalam bahasa Kantonis di hadapan Majistret Ahmad Shamil Azad Abdul Hamid. - kosmo
-----
Tak patut...dah tua-tua bergaduh..tapi nak camne bukan islam, kalau orang islam dah tua-tua beringatlah....

Penaja Atikel
Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan. 

Mesin Kecantikan
Buat Sendiri Rawatan Facial Yang Bernilai ratusan ringgi di rumah,
Buat apa bazirkan duit di salon kecantikan, sedangkan anda boleh buat sendiri di rumah dengan mesin wap panas yang dan photon ultrasonic yang terkini di pasaran dunia
Sinar Jahitan
Sale jubah, maxi, blouse, belt dan handbag

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas