Friday, September 27, 2013

Budak Lelaki Kena Ikat Kemaluan Selama 4 Jam Terpaksa Bersunat

Kuala Lumpur: Seorang kanak-kanak berusia tujuh tahun terpaksa menjalani pembedahan selepas kemaluannya membengkak dan sel kulit rosak akibat diikat dengan getah oleh rakan sekolah selama lebih empat jam.
Akibat kejadian Isnin lalu itu, Aqil Danish Yusri, murid tahun satu sebuah sekolah swasta di Taman Sri Gombak, dekat ini, juga terpaksa dikhatankan doktor bagi ‘menyelamatkan’ anggota sulitnya. 
Ibu kanak-kanak itu yang mahu dikenali sebagai Salina, 35, berkata, pembedahan dilakukan selama lebih dua jam di Hospital Ampang Putri, pagi semalam dan kini anaknya masih berada di bawah pemerhatian doktor.


Menceritakan kejadian itu, Salina berkata, kira-kira jam 5 petang Isnin lalu Aqil Danish pulang dari sekolah ke rumah mereka di Tamn Sri Gombak seperti biasa, namun dia mendapati anaknya itu tidak bermaya dan kerap ke tandas. - hmetro

Foto
AQIL Danish terpaksa dibedah bagi menyelamatkan anggota sulitnya.


Kesian aku tengok Aqil Danish...sedap nama tu...budak zaman sekarang ni banyak terdedah dengan youtube dan citer-citer orang putih senang aja terikut-terikut perangai mereka. Camne boleh diikat dengan getah kemaluan lebih dari 4 jam boleh duduk dia aja...mesti dia ni kena buli dengan kawan-kawan...
Jadi sebagai ibubapa kenalah awasi mereka dan kawan-kawan anak-anak....alhamdullilalh selamat...

----------------------------
om !! kita singgah sebentar
Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan. 


No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas