Sunday, September 29, 2013

Budak 2 Tahun Digilis Trailer Oleh Bapa Sendiri


GAMBAR kenangan Rifaie bersama Ruzi.
PONTIAN - Seorang kanak-kanak lelaki berusia dua tahun menemui ajal dalam keadaan menyayat hati selepas digilis sebuah treler 10 tayar yang sedang dipandu bapanya dalam kejadian di rumah pangsa Taman Megah di sini kelmarin.

Muhamad Rifaie Aiman yang cedera parah di kepala dan badan disahkan meninggal dunia pada pukul 11.15 malam kira-kira tiga jam selepas kejadian ketika menerima rawatan di Hospital Pontian.

Kejadian malang pada pukul 9.10 malam itu berlaku ketika anak bongsu daripada tujuh beradik tersebut mengekori bapanya, Aznizam Mohd. Jahis, 33, yang mahu keluar bekerja sebagai pemandu treler di Johor Bahru.

Cerita Aznizam, Rifaie menunjukkan sikap pelik pada malam kejadian apabila berkeras mahu mengikutnya pergi bekerja berbanding hanya melambai tangan sebelum ini.

Jarak tempat kejadian dengan rumah mangsa ialah 10 meter. - kosmo
----------------------
Kesian pada budak 2 tahun ni...tak kiralah sapa pun kalau dah kena gelek dengan trailer maut la... tayar trailer bukannya kecil satu badan pun abis penyek....

Tak sanggup tengok budak ni...betapa sakit yang dia rasakan, semoga Allah tempatkan dia di syurga. Pada ibubapa jagalah anak-anak tu betul2 kes kecuaian camni dah banyak sangat kat negara kita, terutama yang duduk kat rumah teres tu...tengok-tengok la anak-anak lalu lalang...sentiasa beringat. Kalau asyik fikir kerja-kerja, nak cepat aja...macam inilah jadinya...Aku harap kerajaan ambil tindakan atas kes kes kecuaian camni supaya lebih ramai kanak-kanak yang selamat. 

-------------------------------

Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan. 


No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas