Monday, September 16, 2013

Bront Tak Mahu Dedah Perkahwinannya Pada Umum

Bront enggan kongsi hal peribadi
KUALA LUMPUR: Pelakon Bront Palarae tegas dengan pendiriannya untuk tidak berkongsi hal perkahwinannya kepada umum.

Meskipun mengaku bernikah pada 31 Ogos lalu, dia berharap peminat memahami hasratnya yang tidak mahu mencampur-adukkan urusan kerja dan peribadi.

Bront atau nama sebenarnya Nasrul Suhaimin Nasruddin mengakui terkejut dengan publisiti yang diterimanya mengenai perkahwinan.

Bernikah di Masjid At-Takwa, Taman Tun Dr. Ismail, isterinya bekerja sebagai seorang penerbit di sebuah syarikat pengiklanan.

Pelakon filem Psiko Pencuri Hati ini bagaimanapun belum bersedia untuk mendedahkan identiti penuh wanita yang dikenalinya sejak zaman persekolahan.

Bront ditemui semasa majlis tayangan telefilem "NYCinta" di Sunway Pyramid. - astro awani

-----
La...saya betul-betul ingat Bront ni bukan islam, rupa-rupanya Nasrul Suhaimin Nasruddin mmmmmmm.....mengapalah jauh sangat namanya...

Satu masa nanti kita akan dapat tahu juga siapa dia isteri Bront...mungkin dia ada alasan tersendiri mengapa dia tidak mahu mendedahkan siapa isteri dia yang sebenar...
Sinar Jahitan
Sale jubah, maxi, blouse, belt dan handbag

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas