Monday, September 16, 2013

Bapa Kominis Chin Peng Mati Pada Hari Malaysia

KPN: Chin Peng tidak pernah menjadi rakyat Malaysia
KUALA LUMPUR: Bekas pemimpin Parti Komunis Malaya Chin Peng tidak pernah menjadi seorang warganegara Malaysia, walaupun beliau dilahirkan di sini.

Menurut Ketua Polis Negara Tan Sri Khalid Abu Bakar, Chin Peng akan gembira dikebumikan di negara yang paling lama dihuni oleh beliau.

"Walaupun beliau dilahirkan di Sitiawan, beliau tidak pernah menjadi warganegara Malaysia. Beliau tidak pernah mendapatkan kerakyatan (Malaysia) ketika menyertai PKM," katanya kepada Astro Awani.


-----

Jadi tak ada la ada isu tuk suruh dia kembali ke Malaysia, sebab dia pun dah mati...di Bangkok, bukan di China, tak tahu la mengapa dia tak suka berada di China. Masa zaman British pun dia ni most wanted, kita apa lagi...

Penaja Atikel
Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan. 


No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas