Friday, September 13, 2013

Bapa Cuai Tinggalkan Kunci Dalam Kereta dalam gear undur


MAYAT Mohd. Adam yang ditutup dengan kertas surat khabar selepas maut dirempuh kereta 'dipandu' abangnya di Taman Kerian, Parit Buntar semalam.

IPOH - Polis percaya tragedi yang meragut nyawa seorang kanak-kanak berusia dua tahun di Taman Kerian, Parit Buntar kelmarin berpunca daripada kegagalan bapa mangsa menetapkan gear keretanya pada kedudukan neutral semasa memakir kenderaan tersebut.
Ketua Polis Daerah Kerian, Superitendan Mat Fauzi Nayan berkata, siasatan mendapati gear kereta Mazda berkenaan berada dalam keadaan undur semasa enjin dimatikan.
"Keadaan itu menyebabkan kereta transmisi manual itu mengundur ke belakang secara mendadak sebaik sahaja enjin dihidupkan oleh abang mangsa yang berusia empat tahun.
"Buat masa sekarang, kita belum memanggil bapa mangsa untuk diambil keterangan. Kita beri dia masa untuk bertenang dan menyelesaikan beberapa perkara terlebih dahulu sebelum memanggil lelaki itu dalam masa terdekat," katanya ketika dihubungi Kosmo! di sini semalam. - kosmo

-----
Kan saya dah bagi tahu...bapa dia yang cuai...ada ke patut dah la duduk rumah teres, ada anak 4 tahun, 2 tahun, plak tu...main selamba ja ..tinggalkan kunci dalam kereta, gear plak tak free...
Patutnya kita kasi pengajaran pada bapa yang cuai ni...harap semua dapat beringat...kalau terjadi tak boleh kita nak undurkan masa. Jadi sama-samalah kita ambil iktibar...
Mesin Kecantikan
Buat Sendiri Rawatan Facial Yang Bernilai ratusan ringgi di rumah,
Buat apa bazirkan duit di salon kecantikan, sedangkan anda boleh buat sendiri di rumah dengan mesin wap panas yang dan photon ultrasonic yang terkini di pasaran dunia
Bakar Lemak 3x Ganda Lebih Pantas

Sinar Jahitan
Blouse Baju Muslimah Terkini dan Moden Dan Stylish

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas