Sunday, August 11, 2013

Yusry dan Lisa Beraya di Rumah Yang Cantik

Bukan saja boleh menyanyi, berlakon, menghasilkan lagu dan mengarah, Yusry Abd Halim juga ada bakat besar dalam seni reka bangunan. Kelebihan itu terbukti menerusi seni bina kediaman mewah miliknya dan isteri, Lisa Surihani Mohamed yang tersergam indah di pinggir kota.
‘Syurga’ ciptaannya itu sungguh mendamaikan. Tatkala melangkah masuk ke pintu utama, mata tertumpu pada kolam yang terletak di tengah ruang kediaman. Sungguh mengasyikkan. 
Kata Yusry, pelan rekaan kediaman itu siap sebelum dia mengenali Lisa. Kolam renang sengaja dibina di ruang tengah rumah sebagai penyejuk mata yang membangkitkan mood tenang. Malah, ia dapat dilihat dari semua sudut kediaman itu. 

“Saya minat dengan konsep Inggeris. Sebelum ini saya ada rumah berkonsep moden dan lapang. Mula-mula memang suka tetapi selepas tiga bulan, saya terasa bosan.
Foto

“Disebabkan itu, untuk rumah ini saya pilih gabungan konsep klasik Eropah dan Amerika kerana ia tidak lekang dek zaman dan sentiasa relevan


Penaja AtikelMontokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan. 
Dapatkan info yang lebih http://bit.ly/13rpYha


PM Sekarang! 
sms/whatsup/line/wechat 018 263 7833 /sms 013 308 4906
 PM Feredea Power Sekarang! klik http://www.facebook.com/feredeapower

Kesan Sebarang Ketumbuhan di Payudara Tawaran Hebat

Rasa Susah Nak Buat Sendiri? Tak ada Masa?


Order Cake and Biskut Raya Home Delivery Area Klang Valley, Kuala Lumpur, Shah Alam, Puchong, Petaling Jaya, Sg Buluh
Whatsup/Line/Wechat/SMS 018 263 7833 (Cake)SMS 013 308 4906 

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas