Wednesday, August 28, 2013

Syanie Akui Sudah Bertunang, Bakal Kahwin Tahun Depan

ohartis-syanie-tunang
Pelakon Syanie kini telah pun bergelar tunangan kepada rakan lamanya yang dikenali sejak 7 tahun lalu iaitu Nadi Putera dalam satu majlis pertunangan yang berlangsung pada tiga Syawal yang lalu.
Selepas 11 tahun hidup solo akibat dari kegagalan rumahtangga pertama akhirnya Syanie membukan pintu hatinya untuk menerima Nadi sebagai insan istimewanya. Mereka mula rapat selepas dipertemukan kembali pada bulan Disember tahun lalu dan mula bercinta pada awal tahun ini. Pasangan ini telah merancang untuk mendirikan rumahtangga pada 1 Mac 2014.
“Insya-Allah jika jodoh kami kuat, majlis perkahwinan akan berlangsung pada 1 Mac depan. Saya sendiri mendoakan yang terbaik untuk hubungan kami. Keputusan untuk mendirikan rumah tangga ini juga bukan untuk diri sendiri tetapi keluarga tersayang.
“Saya tak terpikir akan berkahwin lagi tapi kerana serasi, kami buat keputusan untuk terus bertunang. Malah, Nadi tak kisah tentang diri dan saiz badan saya kerana masing-masing memang suka makan.” jelas Syanie.
Syanie tidak berselindung dengan memberitahu status tunangannya bahawa Nadi adalah seorang duda yang memiliki dua orang anak hasil perkahwinan pertamanya.
ohartis-syanie-tunang-1

==================
semoga Allah permudahkan urusan hingga ke pernikahan dan kekal hingga ke akhirat amin...setiap yang baik bila kita aminkan insyallah yang baik-baik akan datang juga pada kita...insyallah..


Rasai Kuasa Tenaga Warna

Photon Utrasonic
Hot and Cold Facial Steamer
Photon Ultrasonic Alat Kecantikan Wajah Terkini dan Terlaris Di Jepun, Mengebukan, Memutihkan dan Membunuh jerawat dan Mengurangkan Kedutan dengan pantas dan alat wap sejuk panas memecahkan partikel air ke tahap ion yang paling kecil. 


Bakar Lemak 3x Ganda Lebih Pantas

Bakar Lemak Dengan Pantas Dengan Wap Panas

Whatsup/Line/Wechat/SMS 018 263 7833 or SMS 013 308 4906 
-------------------------------------------------------------


Order Cake, Cupcake, Coklat Online
Order Cake, Cupcakes, Coklat online
Delivery ke rumah

Blouse, Baju Muslimah, Dress, Jubah, Tops, Fesyen Terkini

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas