Friday, August 9, 2013

Nora Tak Rasa Janggal Beraya di Bekas Mertua Di Raya Pertama

Bukan sesuatu yang janggal buat Nora Danish apabila setiap malam dan raya pertama, dia berada di kediaman bekas mertuanya untuk meraikan hari bahagia tersebut. Jelas Nora, ritual tersebut telah terjadi sejak dia berkahwin pada tahun 2006 sebelum bergelar ibu tunggal pada tahun 2008, sehingga kini.

Malah, dia berharap agar tindakannya berhari raya bersama bekas mertua dan dengan isteri baharu suaminya, Fasha Sanda tidak dijadikan satu isu.
Jelasnya yang tidak mempunyai keluarga di Kuala Lumpur dan melihat kediaman mertuanya sebagai paling ideal untuk dijadikan 'sasaran' berhari raya: "Sudah menjadi kebiasaan buat saya sejak berkahwin dan selepas solo untuk berada di kediaman keluarga mertua pada malam dan hari raya pertama.
"Ini kerana hubungan kami sangat akrab, sementelah Rayqal merupakan cucu dalam keluarga tersebut. Saya rasa, sebelum saya berkahwin semula, saya menganggap ia sebagai satu kewajipan buat saya membawa Rayqal beraya bersama keluarga bekas mertua."
Bercakap tentang sambutannya tanpa seorang suami, Nora memanjatkan kesyukuran kerana biar sudah lebih lima tahun tidak mencium tangan suami memohon ampun pada pagi raya, dia telah terbiasa dengan keadaan tersebut.
Ujarnya, kehadiran keluarga telah membuat dia terlupa tentang hal tersebut. "Dan biasanya, setiap tahun, selepas habis menziarah, kami sekeluarga pergi bercuti kerana pada masa ini sahaja ahli keluarga saya lengkap," jelasnya yang menggunakan sepenuhnya waktu untuk saling mengunjungi pada hari raya kerana jadual kerjanya yang tidak menentu - kosmo

---------------------------------

Penaja AtikelMontokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan. 
Dapatkan info yang lebih http://bit.ly/13rpYha


PM Sekarang! 
sms/whatsup/line/wechat 018 263 7833 /sms 013 308 4906
 PM Feredea Power Sekarang! klik http://www.facebook.com/feredeapower

Kesan Sebarang Ketumbuhan di Payudara Tawaran Hebat

Rasa Susah Nak Buat Sendiri? Tak ada Masa?


Order Cake and Biskut Raya Home Delivery Area Klang Valley, Kuala Lumpur, Shah Alam, Puchong, Petaling Jaya, Sg Buluh
Online Chocolate Delivery via Poslaju
Whatsup/Line/Wechat/SMS 018 263 7833 (Cake)SMS 013 308 4906 

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas